• ots
  • isokuva4
  • isokuva5

ValiFinn

ValiFinn on Oulussa toimiva monikansallinen bioteknologia-alan yritys.

Tietoja yrityksestä

Terveyslaboratorio

Laboratoriomme sijaitsee lähellä Oulun Yliopistollista sairaalaa ja tarjoaa verikokeita yksityishenkilöille ilman lääkärin lähetettä. Mittaamme monenlaisia terveys- ja hyvinvointi-indikaattoreita mm. sydän ja verisuonitaudeille, immuunijärjestelmän toiminnalle, kroonisille tulehduksille, kilpirauhasen toiminnalle ja diabetekselle.

Laboratoriomme on erikoistunut diagnostisiin testeihin jotka kertovat ruokavalion ja liikunnan vaikutuksista sekä terveydentilasta. Tarjoamme terveystietoisille ihmisille mahdollisuuden löytää tärkeitä terveysmittareita jotka edistävät terveen ruokavalion ja elämäntyylin seuraamista.

Luuston sairauksien diagnostiikka

Maailmanlaajuisesti yli 50 vuotiaista henkilöistä joka kolmas nainen ja joka viides mies kärsivät osteoporoosista johtuvista murtumista. Nämä murtumat voivat olla kivuliaita, aiheuttaa pitkäaikaista invaliditeettia, ja olla jopa hengenvaarallisia. Normaalisti elimistö hajottaa vanhaa luuta ja uutta muodostuu vanhan tilalle. Tämä jatkuva luun uusiutumisprosessi on tärkeää luuston hyvinvoinnin ja vahvuuden kannalta. Luun kiihtynyttä hajoamista voi kuitenkin esiintyä erityisesti naisilla vaihdevuosien jälkeen. Tämä voi heikentää luun vahvuutta ja johtaa osteoporoosiin, joka puolestaan nostaa luunmurtumien riskiä.

Yleinen terveydenhuolto tutkii normaalisti osteoporoosin mahdollisuutta kun tauti on jo edennyt näkyviin oireisiin. Me olemme kuitenkin kiinnostuneita mittaamaan ihmisten luuston terveyttä ennaltaehkäisevästi ja mahdollistaa sairauden välttäminen.

 

Ajanvaraus

Laboratorio on lopettanut toiminnan.

 

Valmistautumisohjeet

Varaa aika!